Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja

09.03.2017. - Pomoćnik ministra Vukić na Međunarodnom znanstveno-stručnom skupu o vodama

Pomoćnik ministra za inspekcijske poslove Zdravko Vukić sudjeluje na 7. međunarodnom znanstveno-stručnom skupu „Voda za sve“ koji se 9. i 10. ožujka 2017. održava u Osijeku pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović te uz pokroviteljstvo Ministarstva zaštite okoliša i energetike, Ministarstva zdravstva, Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja.
 
S obzirom na središnju temu ovogodišnjeg Svjetskog dana voda na koji se naslanja međunarodno znanstveni-stručni skup a to su otpadne vode, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja zainteresirano je za razmjenu iskustava i znanja sa znanstvenom i stručnom zajednicom po pitanju najboljih tehnoloških rješenja i primjera dobre prakse u izgradnji i održavanju sustava otpadnih voda.
 
Zaštita voda kao najvažnijeg i neophodnog životnog resursa jedna je od najvažnijih tema uspješnog i održivog prostorno planskog promišljanja korištenja prostora, stoga je i Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja vrlo zainteresirano za ovu temu i otvoreno prema znanstvenoj i stručnoj zajednici. 

Zagreb, 09. ožujka 2017. godine

Samostalna služba za odnose s javnošću i informiranje
 
Ispiši stranicu