Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja

24.03.2017. - Ministar Kuščević na konferenciji Greenfield investicije - Kako snovi postaju stvarnost

 

            
                                       izvor: lider.media

Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Lovro Kuščević sudjelovao je danas na konferenciji Greenfield investicije - Kako snovi postaju stvarnost, koja se održava 24. i 25. ožujka 2017. godine u Medulinu. Ministar Kuščević održao je pozdravni govor te sudjelovao na panel diskusiji „Stvaranje plodnog tla i unapređenje institucionalnoga okvira za ulaganja u Hrvatskoj“.

Konferencija je okupila brojne stručnjake, ministre, župane, gradonačelnike, načelnike, predstavnike respektabilnih hrvatskih i inozemnih institucija, bankare, menadžere i poduzetnike, kao i druge predstavnike velikih investitora koji su uspješno realizirali ili planiraju realizaciju svojih investicijskih projekata u Hrvatskoj.

S obzirom na agendu Vlade u administrativnom rasterećenju poduzetništva, konferencija će ponuditi odgovor na ključno pitanje svih dionika – kako se prepreke mogu prevladati i kako se snažnije može ulagati u hrvatsko gospodarstvo. Ova konferencija svakako će poduzetnicima pokazati smjer kojim se može ulagati, a Vladi prijedlog kako gospodarstvenicima to olakšati.


            izvor: lider.media                                  izvor: lider.media


Zagreb, 24. ožujka 2017. godine

Samostalna služba za odnose s javnošću i informiranje

Ispiši stranicu