Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja

04.04.2017. - Ministar Kuščević na svečanom otvorenju Proljetnih sajmova Zagrebačkog velesajma

Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Lovro Kuščević prisustvovao je danas svečanom otvorenju Proljetnih sajmova koji se od 04. do 07. travnja. 2017. godine održavaju na Zagrebačkom velesajmu u Zagrebu.

Pod sloganom 'Obnovimo hrvatsko gospodarstvo' ove godine terminski i sadržajno objedinjena su četiri tematski povezana međunarodna sajamska projekta: EMAT - 9. sajam zaštite okoliša i komunalne opreme, INTERKLIMA - 24. sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda i obnovljivih izvora energije, GRADITELJSTVO - 40. sajam građenja i opremanja te INTERPROTEX - 12. sajam zaštite osoba i imovine.

Izlagački i programski sadržaj ovih sajmova stavlja u fokus planiranje, projektiranje, izgradnju, rekonstrukciju i opremanje objekata na energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv način, uključujući i sve prisutniju potrebu za zaštitom ljudi, imovine i podataka.

  

Jednako tako, navedeni sajamski projekti prezentiraju inovacije i nove tehnologije u izgradnji, grijanju, klimatizaciji, upotrebi energije, zbrinjavanju otpada te osiguranju i zaštiti a time izravno utječu na razvoj, modernizaciju i konkurentnost pripadajućih djelatnosti te podizanju razine potražnje poslovnih subjekata i krajnjih korisnika.


Više: http://www.zv.hr/

Zagreb, 04. travnja 2017. godine

Samostalna služba za odnose s javnošću i informiranje

Ispiši stranicu