Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja

25.09.2017. - Obavijest korisnicima o testiranju opterećenosti sustava

Poštovani korisnici,

Prije konačne isporuke nove verzije sustava eDozvola na produkciju potrebno je izvršiti završno testiranje opterećenosti sustava.

Molimo sve korisnike da se u srijedu. 27. rujna 2017. godine u terminu od 14 do 15 sati prijave u testni sustav putem poveznice https://dozvola-test.mgipu.hr:9444/login.

 

Korisnici trebaju koristiti sve standardne funkcionalnosti u sustavu (naglasak na preuzimanje procesnih radnji, urudžbiranje, slanje dostavne knjige i pretraživanje izvještaja). Podaci u testnom sustavu kopija su postojećih podataka s produkcije. Sve aktivnosti koje korisnici naprave u svrhu testiranja neće se vidjeti na produkciji, tako da se slobodno izvode sve aktivnosti bez straha da će testiranje utjecati na stvarne predmete ili tijek rješavanja.

Preporučeni koraci testiranja:
1. Otvaranje testnog sustava: https://dozvola-test.mgipu.hr:9444/login
2. Logiranje s postojećim korisničkim podacima
3. Otvaranje novog predmeta – pisarnica
4. Otvaranje postojećih predmeta
5. Aktivno preuzimanje procesnih radnji
6. Urudžbiranje dokumenta
7. Dostava akta
8. Generiranje izvještaja


Obavještavamo korisnike da u periodu od 29. rujna od 12 sati do 2. listopada 2017. godine sustav eDozvola neće biti dostupan zbog radova na nadogradnji novog sustava.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i molimo da rad u sustavu planirate izvan navedenog termina nedostupnosti.

Nakon izvršenih radova korisnicima će biti dostupan novi sustav eDozvola s promijenjenom arhitekturom, nizom poboljšanja ključnim za buduće uspješno korištenje sustava i novim izgledom aplikacije.

Za informacije o sustavu eDozvola dostupna je adresa elektroničke pošte e-dozvola@mgipu.hr.

Želimo Vam uspješan rad!

Ispiši stranicu