Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja

27.09.2017. - Pozivaju se procjenitelji, djelatnici stručnih službi i članovi procjeniteljskih povjerenstava da se prijave na stručni seminar o procjeni vrijednosti nekretnina

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja i Agencija za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama -  APIS IT d.o.o. organiziraju stručni seminar o procjeni vrijednosti nekretnina koji će se održati 26. i 27. listopada 2017. godine u prostorijama APIS IT-a u Zagrebu, Paljekova 18.

Prvog dana seminara, 26. listopada 2017.  predavanja su namijenjena procjeniteljima, a 27. listopada 2017. godine djelatnicima stručnih službi i članovima procjeniteljskih povjerenstava. Detaljan raspored predavanja možete pogledati odabirom dana predavanja: 26. listopada 2017. ili 27. listopada 2017.

Prisustvovanje seminaru se ne naplaćuje.

Pozivaju se svi zainteresirani da, zbog ograničenog broja mjesta, svoju registraciju naprave što ranije putem adrese e-pošte: procjene.nekretnina@mgipu.hr. Na istu adresu moguće je postaviti i pitanja za predavače i to najkasnije do 16. listopada 2017. godine. Prilikom postavljanja pitanja potrebno je navesti da li ste: procjenitelj/član PP/djelatnik stručne službe (zbog razvrstavanja odgovora po danima predavanja).

Podsjetimo, Zakon o procjeni vrijednosti nekretnina (Narodne novine broj 78/15) stupio je na snagu 25. srpnja 2015. te je od tada Ministarstvo održalo niz stručnih seminara o provedbi zakona i pratećih pravilnika. Na internetskim stranicama Ministarstva objavljeni su primjeri izračuna u skladu sa novim propisima te odgovori na stručna pitanja koji su interesantni za širu stručnu javnost. U pripremi je izrada nove funkcionalnosti aplikacije eNekretnine a planiraju se izraditi i cjenovni blokovi za cijelu Republiku Hrvatsku.

Više informacija o temi procjene vrijednosti nekretnina dostupno je OVDJE

 
Ispiši stranicu