Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja

09.11.2017. - Ministar Predrag Štromar na 78. sjednici Odbora za stanovanje i upravljanje zemljištem Ekonomskog povjerenstva Ujedinjenih naroda za Europu u Ženevi

U Ženevi se od 8. do 10. studenog 2017. održava 78. sjednica Odbora za stanovanje i upravljanje zemljištem Ekonomskog povjerenstva Ujedinjenih naroda za Europu (UNECE. ) koje je jedno od pet regionalnih povjerenstava UN-a.

Sjednica Odbora uključuje i ministarski segment koji se održava u četvrtak 9. studenog i na kojem sudjeluje i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar. Ministarski segment je prilika za razmjenu iskustava i gledišta na visokoj razini o napretku i izazovima u vezi provedbe novijih međunarodnih sporazuma iz područja održivog razvoja i stanovanja, a njime se također obilježava 70. obljetnica Odbora.

Na sjednici Odbora za stanovanje i upravljanje zemljištem sudjeluju i ostali članovi hrvatskog izaslanstva, a to su pomoćnica ministra gđa Maja-Marija Nahod, savjetnica ministra gđa Amalija Šašek te načelnica Sektora za graditeljstvo, stanovanje i komunalno gospodarstvo gđa Borka Bobovec.


Zagreb, 9. studeni 2017. godine 

Samostalna služba za odnose s javnošću i informiranje  


 

 
Ispiši stranicu