Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja

GRAĐEVINSKA INSPEKCIJA

VAŽNA OBAVIJEST: Zbog redovnih radova HEP-a na održavanju elektroenergetske mreže u dijelu grada gdje se nalazi Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja - Uprava za inspekcijske poslove,  u ponedjeljak 01.06.2015.g. od 08:00 do 13:00 sati doći će do nestanka električne energije, čime će biti onemogućena telefonska i komunikacija elektroničkom poštom s uredima u zgradi Ministarstva na lokaciji: Vinogradska cesta 25, Zg.

Budući da je to ujedno i prvi ponedjeljak u mjesecu, kada je strankama u inspekcijskim postupcima i građanima omogućen od 9.00 do 12.00 sati telefonski kontakt s inspektorima u središnjici Uprave putem telefona 01 3712 700, stranke u inspekcijskim postupcima i građani moći će kontakt ostvariti narednog dana odnosno u utorak, 02. lipnja 2015. godine. 


Broj telefona centrale: 01 3712 700
Faks: 01 3712 713
E-pošta: gradjevinska.inspekcija@mgipu.hr  

Građevinska inspekcija Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja smještena je na adresi: Vinogradska 25. u Zagrebu. Svoje podneske građevinskoj inspekciji Ministarstva možete uputiti putem pisarnice koja je smještena na adresi: Ulica Republike Austrije 20. u Zagrebu.  Uredovno vrijeme pisarnice za građane je radnim danom od 8:30 do 13:30 sati.

Uvid u inspekcijske predmete koje vodi Građevinska inspekcija Ministarstva stranke mogu obaviti u uredovno vrijeme u prostorijama područnih ureda i jedinica. Uvid u predmete za područje grada Zagreba i Zagrebačke županije može se obaviti na adresi: Vinogradska 25. u Zagrebu i to prvi i treći ponedjeljak u mjesecu u vremenu od 9:00 do 12:00 sati. Uredovno vrijeme ostalih područnih jedinica moguće je vidjeti na slijedećem linku.
 

 

Prijava bespravne gradnje
Područni uredi građevinske inspekcije
Smjernice komunalnim redarima za primjenu Zakona o građevinskoj inspekciji
Propisi iz područja građevinske inspekcije
Aktivnosti
Izvještaji o radu
Ispiši stranicu