20.01.2017. - Produžen rok za prijave na Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova POS-a na području Grada Zagreba do 28. veljače 2017.

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) produžila je rok za prijave na Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz POS-a na području Grada Zagreba radi utvrđivanja Liste reda prvenstva. Rok za podnošenje prijava produžen je sa 20. siječnja 2017. na 28. veljače 2017. godine (Odluka).

Naime, u cilju provođenja mjera za zadovoljavanje stambenih potreba građana i poboljšanja kvalitete stanovanja, prvo se utvrđuju stambene potrebe i interes za kupnju stanova na određenom području te se u skladu s tim potrebama i mogućnostima osiguravaju  sredstva namijenjena za poticanje stanogradnje.

Zahtjev za kupnju stana podnosi se na posebnom obrascu koji se može preuzeti u prostorijama APN-a, Odjela za ugovaranje zemljišta, izgradnju i prodaju stanova, svakog radnog dana, u vremenu od 09 do 14 sati ili s mrežne stranice APN-a : www.apn.hr 

Zahtjev  se  zajedno sa priloženom traženom dokumentacijom predaje isključivo poštom, u zatvorenoj omotnici zaključno do 28. siječnja 2017. godine na adresu : Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama, Zahtjev za kupnju stana - POS Zagreb, Savska cesta 41/6, 10000 Zagreb uz naznaku pošiljatelja (ime, prezime i adresa). 

Propisane uvjete za podnošenje zahtjeva, popis potrebne dokumentacije i ostale vezane informacije možete pronaći na mrežnim stranicama Agencije.